Dette skriver nogle af mine klienter om mig:

Jeg har fået en varm og god behandling af Patricia, og blevet vejledt i hvad jeg evt. selv kan gøre i min helbredelsesproces. Jeg har blandt andet haft kronisk blærebetændelse i de sidste 3 år, som er helt forsvundet. Min energi er højere og søvn bedre. Patricia er et smukt og varmt menneske, som jeg helt sikker vil konsultere igen for mere zoneterapi.”

Liselotte Svendsen, Randers

”Patricia er meget grundig og empatisk. Jeg mærkede virkelig, at hun vil mig det allerbedste og det transformerende hun til en behandling med stort nærvær og en yderst behagelig ro. Den ro Patricia skaber med sit væsen, sine bevægelser og rutinerede tag på kroppen er en lise for både krop og sjæl.” 

Anne Louise Ørskov, Aarhus


“Jeg har haft et super fint forløb af fem gange, hvor Patricia grundigt og med blide tryk har givet behandling. Allerede efter første gang kunne jeg tydeligt mærke forandringer og ny energi. Jeg er meget glad og overrasket over de gode virkninger, som zoneterapien har, og at de processer, der er sat i gang, fortsat arbejder. Helt overordnet har jeg oplevet et utroligt velbehag i fødderne forplante sig til hele kroppen. Jeg har fuld tillid til Patricia og hun får mine varmeste anbefalinger.”

Susie Kilsgaard, Varde