Jeg hedder Patricia López Garrido, og er oprindeligt fra Spanien. Siden 2007 har jeg boet i Aarhus, hvor jeg har stiftet familie. Det har været en rejse fra det varme syd til det ikke altid så varme nord. Mit arbejdsliv har også være en rejse, der har bragt mig vidt omkring. For mange år siden i Spanien mødte jeg en klog kone, der sagde, at jeg ’skulle gøre noget med min hænder’. Da jeg aldrig rigtig har tegnet eller malet, slog jeg det hen og glemte alt om det. Inden for de sidste par år, har jeg imidlertid måttet sande, at den kloge kone havde ret. Dog på en anden måde, end jeg forestillede mig dengang. For mine hænder skulle ikke tegne eller male. De skal give zoneterapi.

 

 

For første gang i mange år kan jeg mærke en dyb følelse af mening i det jeg laver. Den mening er dybt forankret i at arbejde med mennesker på en særlig måde – at hjælpe, lindre og understøtte de kræfter til helbredelse, som vi alle har. I løbet af min uddannelse som zoneterapeut er jeg blevet bekræftet i, at jeg valgte helt rigtigt, da jeg begyndte at tage favntag på zoneterapien som behandlingsform. Måske fordi zoneterapien valgte mig. I hvert fald har jeg fundet en ro, en glæde og en styrke, som ikke bare kommer mig til gavn – men også jer, der kommer til min klinik.  

Jeg er uddannet på Zoneterapiskolen LOGOS i Aarhus og er registreret zoneterapeut RAB (Registreret Alternativ Behandler). Derudover er jeg medlem af brancheforeningen ZCT.

Privat er jeg gift og har to drenge på hhv. 10 og 6 år.